Stadsschouwburg Velsen 2023

Wegens succes verlengd!

***************************************

Kunstenaar in de schijnwerpers is een samenwerking van Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen en de Stichting Beeldend Kunstenaars Velsen (BKV). Tijdens het theater- en filmseizoen exposeert steeds één kunstenaar uit het collectief in de foyers een aantal werken. Het spits wordt afgebeten door Dakmar Scholten. Zij gaf haar expositie de naam ‘ON-REALISTISCH’. Haar werk is realistisch en geschilderd in de klassieke technieken. Maar vaak met een twist. Dakmar kiest gedachten of verhalen die zij op het doek een langer leven laat lijden. Soms wrikt het, soms streelt het, soms confronteert het werk en meestal roept het vragen op. De kijker mag zelf zijn gedachten over de betekenis laten gaan en zich mee laten voeren in de gedachtewereld van de schilder.

Goed nieuws!

De expositie “On-Realistisch”  is wegens succes verlengd tot begin van 2024! In alle foyers van het theater zijn de werken te zien. U kunt de exposite bezoeken vanaf een half uur voor aanvang van voorstellingen en film in het theater.

Kijk voor de openingstijden naar het programma op www.stadsschouwburgvelsen.nl. Wilt u de kunstenaar persoonlijk ontmoeten, neem dan contact op via de website www.dakmarscholten.com of informeer bij de balie van het theater. Groeneweg 71 te IJmuiden.

U bent van harte welkom!